5 motive pentru a participa la Spring SuperBlog 2017

Tuesday, February 28, 2017 0 Comments A+ a-

Știai că s-a dat startul înscrierilor la ediÈ›ia Spring SuperBlog 2017? Știai că la 1 martie se lansează prima probă? Știai că gala de premiere va avea loc în luna mai, în ConstanÈ›a (♥)

Dacă știai și te-ai înscris... te felicit!
Dacă nu știai, nu-i nimic! E bine că ai aflat acum! În cazul în care nu prea ai idee de ce ar fi bine să participi la Spring SuperBlog, am adunat 5 motive pentru a te convinge că merită să scrii la toate probele care vor fi lansate odată cu venirea oficială a primăverii!


1. Îți faci o mulțime de prieteni noi!

Chiar dacă pe parcursul competiÈ›iei fiecare participant își cam vede de articolele lui È™i încearcă să se ”dueleze” cu ceilalÈ›i, atunci când se termină probele È™i vine Gala toată lumea lasă competitivitatea deoparte, făcând loc socializării È™i prieteniei.

2. Poți obține colaborări!

Există posibilitatea ca unui sponsor să îi placă atât de mult felul cum ai scris, încât să-și dorească să colaborați pe viitor, ceea ce mi se pare extraordinar!

3. Câștigi diverse premii!

Dacă te străduiești să scrii cât de bine poți, dacă respecți cerințele, îți folosești cea mai bună idee și acorzi timpul necesar redactării articolelor înseamnă că vei câștiga prin propriile puteri o mulțime de premii (în bani, vouchere, produse etc.). Cheia fiecărui câștig este reprezentată de muncă, interes și pasiune. Scrie cu tot dragul, pune o parte din ființa ta în fiecare rând și dacă la final te consideri extrem de mulțumit de articolul care a ieșit, să știi că și cei din juriu vor vedea asta și te vor premia pe măsura efortului depus!

4. Capeți experiență!

Practica este mama învățăturii. Datorită competiției ai posibilitatea de a învăța să scrii advertoriale sau de a-ți îmbunătăți tehnica. Ajungi să scrii din ce în ce mai bine și, practic, dintr-un blogger te transformi într-un SUPERblogger!

5. Dobândești notorietate!

Pe mine, sinceră să fiu, acest concurs m-a adus în ”lumina reflectoarelor”. Datorită participărilor, perseverenÈ›ei È™i pasiunii am devenit o stea vizibilă pe cerul infinit al blogosferei. Acest lucru È›i se poate întâmpla È™i È›ie. Trebuie doar să te înscrii È™i să scrii!

Dacă ai făcut-o deja sau în cazul în care ai de gând să iei această decizie foarte curând, eu te susțin de pe margine! Și orice întrebare sau nelămurire ai avea... sunt aici pentru tine, așa că aștept să mă contactezi!

Multă inspirație și mult succes!