Top 5 filme preferate de Crăciun (Blogmas - Ziua 12)

Monday, December 12, 2016 0 Comments A+ a-

It's the most wonderful time of the year! 

Daaa! Sunt entuziasmată! În sfârșit mă pot uita la toate filmele de Crăciun din lume! :)
Dar voi începe cu preferatele mele. Și pentru că vreau să facem schimb de preferate, eu vă las filmele care se regăsesc în al meu top 5 și mi-ar plăcea să-mi spuneți, la rândul vostru, care sunt cele cinci filme pe care adorați să le urmăriți la fiecare Crăciun. Poate în acest fel ne mărim topul preferințelor, cine știe. :)

Așadar, filmele în jurul cărora gravitează Crăciunul meu sunt:



1. Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas (2000)


Toată acțiunea acestui film se petrece într-un fulg de nea. În interiorul acestuia se află orășelul Whoville, iar locuitorii poartă denumirea de Whos. Toată populația orășelului adoră Crăciunul, mai puțin Grinch, o creatură verde care locuiește în afara Whoville, pe vârful unui munte furtunos și înghețat. Grinch urăște Crăciunul cu toată ființa sa, așa că plănuiește să îl fure. Numai că o fetiță pe nume Cindy reușește să îmblânzească ”bestia”, aducându-l la sentimente mai bune.

* Grinch este interpretat de Jim Carrey.


2. A Christmas Carol (2009)


Renumitul ”A Christmas Carol” al lui Charles Dickens prinde contur pe micile ecrane prin intermediul acestui film animat deosebit. Acesta transpune povestea lui Scrooge, un bătrân singuratic și zgârcit ce se află într-o stare de spirit absolut deplorabilă, uitând care este frumusețea socializării în familie și a Crăciunului. În Ajun este vizitat de trei fantome - cea a Crăciunului trecut, cea a Crăciunului prezent și cea a Crăciunului viitor. Trecând prin aceste trei experiențe într-o singură noapte, Scrooge a fost profund impresionat și a hotărât să se schimbe în bine, pentru a se bucura de viață și de familie.

* Scrooge este interpretat tot de Jim Carrey.


3. Look who's talking now (1993)


Acesta este al treilea film din seria ”Look who's talking", o comedie romantică extrem de savuroasă. Acțiunea se petrece în sânul familiei Ubriacco, naratorii fiind cățeii, Rocks și Daphne. Cei doi copii Ubriacoo, Mickey și Juley sunt foarte drăgălași, iar părinții lor, James și Mollie fac deliciul întregii comedii.

* James Ubriacco este interpretat de John Travolta.
* Vocea din spatele cățelului Rocks este a lui Danny DeVito.



4. The Polar Express (2004)


The Polar Express este un film animat fantastic de tip musical, adaptat după povestea pentru copii din anul 1985. Acțiunea acestei animații gravitează în jurul unui băiețel care se urcă în miez de noapte într-un tren denumit the Polar Express, care are drept destinație Polul Nord. Băiatul are parte de fel și fel de aventuri, leagă noi prietenii și este pus în situația în care ajunge să creadă cu adevărat în magia Crăciunului.

* Băiatul este interpretat de Tom Hanks.


5. Home Alone (1990)


Kevin, un băiețel de 8 ani este lăsat din pură întâmplare acasă, în timp ce întreaga lui familie pleacă în vacanța de Crăciun. Acesta trebuie să protejeze casa de hoții care încearcă să îi treacă pragul, astfel încât datorită unei imaginații foarte bogate îi trece pe făptași prin tot felul de situații care le pun în pericol sănătatea fizică și nu numai.

* Kevin este interpretat de Macaulay Culkin.



Care este topul filmelor voastre preferate de Crăciun? :)