Smart Job de vis

Thursday, December 15, 2016 0 Comments A+ a-

Cred că visurile profesionale se îndeplinesc cel mai greu. Cu toÈ›i ne-am dori un job care să ne ajute să creÈ™tem È™i să ne dezvoltăm din toate punctele de vedere. Suntem oameni, avem idei extraordinare È™i oricât de mult am vrea să ne mulÈ›umim cu puÈ›in, întotdeauna ajungem să vrem mai mult - mai mult de la noi È™i mai mult de la viață. 

Am fost creaÈ›i să ne depășim limitele, să ajungem la cea mai bună variantă a noastră. Creativitatea ne îndeamnă să evoluăm, însă nu toate locurile de muncă ne oferă această ocazie - de a ne dezvolta, de a ajunge în vârful piramidei profesionale. 

Unii dintre noi avem visuri ambiÈ›ioase È™i ce bine că este aÈ™a! Astfel ne diferenÈ›iem de ceilalÈ›i, astfel părăsim efectul de turmă, atât de toxic È™i de nociv pentru noi, oamenii înzestraÈ›i, inteligenÈ›i, ambiÈ›ioÈ™i. 

Ei bine, pentru cei care VOR, POT È™i SUNT, compania de brokeraj bancar din România AVBS Credit oferă specialiÈ™tilor din domeniul financiar-bancar o ocazia unică: aceea de a obÈ›ine jobul mult visat È™i de a-È™i croi singuri salariile, salarii care pot să depășească pragul de 1500 EUR. 

AÈ™adar, dacă ai lucrat într-o bancă, eÈ™ti economist, broker bancar sau urmezi cursurile unei universități din domeniul financiar-bancar, aplică pentru un job la AVBS Credit. 

Visează… obÈ›ine cu AVBS un Smart Job!
iValori: integritate, seriozitate, profesionalism?
iExperiență în domeniul financiar?
iȘansa să te dezvolți acum cu AVBS și astfel să-ți personalizezi propriul venit.
Primul venit, primul servit, iar la AVBS portofelul ți-e împlinit!

Mai multe detalii despre AVBS Credit găsești pe www.avbs.ro.
CV-urile se pot trimite la contact@avbs.ro.

Aplică pentru jobul visurilor tale, îndrăzneÈ™te să îți începi succesul profesional chiar acum! 

Cunoști pe cineva care s-ar potrivi pentru acest job? Spune-i de oportunitatea unică oferită de AVBS Credit și schimbă-i viața din bine în foarte bine!